Slarvmaja!!

Åh vad jag är dålig på att skriva i bloggen. En månad sen sist...
Lite semester har vi i alla fall haft. Ett par turer med husvagnen, Västervik och Lidköping. Sedan har det varit jobb för hela slanten. Helgen som gick var vi funktionärer på klubbens agilitytävling. 900 starter varje dag... Lite svettigt blir det emellanåt då. Stephan har hand om parkering, banbyggen och allmän service, Lisa har hand om kiosken och fikaserveringen och jag är speaker på bana 1. Detta är det ordinarie upplägget vid klubbens agilitytävlingar :-). Annars sysslar vi ju inte så himla mycket med agility. Stephan kör ju en del med Mimmi, men nu har det varit stiltje på den fronten - vi har ju en schäfer hemma gubevars!
Eller, ja hemma... Just nu är han på kollo i Västerås hos Sofies kompis Marie. Stephan är i Tyskland hela veckan, och den utslitna kennelmamman orkar inte med fyra hundar, jobb och en åttaåring.

Till helgen packar vi husvagnen och drar till Västerås vi också. Vi ska så klart hämta Enzo, men så ska vi bevista bruks SM också. Hoppas att vi träffar på många av våra valpköpare och andra hundbekanta! Ser fram emot en trevlig helg, och hoppas på hyggligt väder...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0