20 juli Semester!

Nu har vi dragit iväg med husvagnen. Just nu är vi dessutom valpfria. Felicia har flyttat till Göteborg, Frodo till Nyköping och Fixa är som sagt tillfälligt hos Erik och Jessika i Frövi.
Idag har vi spårat med Mimmi och Enzo. Enzos spår gick jättebra. Mimmi blev lite störd av två bärplockare som tramat omkring i hennes spår, men hon fixade i alla fall alla apporterna, men missade ankan på slutet...

En tur till Outleten i Vingåker resulterade i lite nya kläder till Stephan. Jag nöjde mej med ett par shorts och Kajsa fick ett par flip-flop med disneymotiv.

I morgon tänkte vi fortsätta mot Västervik och möta upp Linda och Jesper. Ev tar vi vägen förbi Cloetta i Ljungsbro och fyller på lite godisförråd :-).

Nu är det time för lite mat, och Stephan har tjatat om tårta sedan Kajsa plockade hallon och blåbär så nu blir det pinocciotårta med färska bär.

19/7 Semester!!!

Äntligen lite ledighet! Inte länge men i alla fall en vecka i sträck! Började redan i går, fredag men då gick dagen åt till att städa och packa in i husvagnen.
Det börjar röra på sig då det handlar om valpar. Jag la ut en ny annons i mitten av veckan och fick flera intressanta svar. Det har resulterat i att Frodo flyttar till Tessan Nyköping idag på sk låneavtal. Där kommer han att bo med en gul labbehane, Groy, och nya matte. Dom är aktiva både på bruks och jaktsidan så Frodo får säkert "jobba för maten" ;-).
Nästa steg är att Gunilla kommer och kikar på Felicia på söndag och det verkar också jättebra!
Idag åker vi ut med husvagnen och målet är Västervik (det kan ju ändra sig efterhand men just nu i alla fall). Medan vi är borta kommer WH Fixa att vara på kollo hos Erik och Jessika som har WH Dea bl a. Vi får se, om det går bra kanske hon blir kvar...
Nu tycker Stephan att det är dags för frukost så i bästa fall blir det mer rapporter under semestern.

  Lazy days to come.....


Vi nås så klart på mobilerna under semestern. Har väl med datorn också så mail är ok.

3 Juli

Jobb, jobb, jobb... Hela långa dagen. En kaffe i skuggan vid poolen satt fint vid hemkomsten.

Lite nyheter!
Nästa helg planerar vi en helt opretantiös träningshelg här i Frövi. Vi hjälper varandra med det som behövs och vi "tillhandahåller" appellplan och skog för spår och sök. Husvagnar välkomna, var och en tar med mat och dryck. Vi grillar på lördagskvällen och dom som vill tar en öl eller två...  Vi summerar dagens träning och ljuger friskt om våra bravader...  Meddela senast nästa onsdag, 9/7 om ni vill vara med.

Några bilder från helgen som var...

      Fixa och Frodo umgicks med WH Baileys valpar hos Kennel Älskebo...
Fröken Diva...           Hungrig Fixa                       Älskebo Ilska          Fixa och Frodo med
                                                                                                                 WH Baileys valpar.

Näste nyhet!
Vi har fixat så att ni kan köpa den bildekalen som vi har på bilen. Den kommer att kosta 80 kr. Beställ via oss och uppge om ni vill ha en i vitt eller svart.

En annan nyhet,
är WHWS, som står för Working Heroes Whiskey Sällskap. Detta är en liten ide som kennelpappa Steve har haft ett tag och nu kände han att det var dags att sätta planen i verket. Formerna kring medlemsskap och träffar kommer Steve att fila på och återkomma med på hemsidan. Klart är att snygga glas med WHWS-loggan på kommer att fixas!



Nog för idag... förresten så slutade WH Ellen att dra i kopplet idag... Undrar hur det gick till... ;-)

2 juli

Äntligen verkar sommaren vara på väg tillbaka!! Välkommen!
Gårdagskvällen ägnades åt improviserad grillfest i glada vänners lag. "Seafood", kyckling, guccamole mm. Gott var det!
Under kvällen kom även vårt "sommarbarn" WH Ellen som ska vara på kollo hos oss några dagar medans hennes matte ska "roa" sig på Power Meet i Västerås (läs: jobba halvt ihjäl sig). Ellen och Enzo trivs bra tillsammans i hundgården så det ska nog gå toppenbra.
Idag, onsdag, var det dags för jobb igen för både mej och Stephan. Gästerna från igår var dock fortfarande kvar så Kajsa fick ännu en ledig dag. Skönt för henne! Det blev en massa bad och städning av rummet. Tack gästerna för uppstädningen efter gårdagen!
På kvällen tog Stephan med sig Ellen och Enzo ner till klubben och la ett par enkla spår. Sedan blev det lite lydnadsträning och det hela avslutades med race på planen och ett dopp i sjön. Det var två trötta men lyckliga (och blöta) hundar som kom hem.
Då var det dags för resterande hundbestånd Mimmi, Karma och valparna att få en rask promenad. Jag har kommit på att det går jättebra att promenera med vappisarna när jag sätter på dom dubbelkopplet. Det får bli ganska korta turer än så länge, i synnerhet när det är så här varmt. Dessutom kör dom ju race en stund när vi kommer hem igen så lite krafter bör dom ju ha kvar :-).
Tar en ny sväng i morgon...

RSS 2.0