Redan 1:a advent!!!

Längesedan sist... Det har varit en ganska hektisk höst. Stephan tillbringar mesta tiden på resande fot, mestadels i Italien, så marktjänsten här hemma har hamnat helt på min lott just nu. Det plus ett gäng hundar och ett jobb... Nåja med tanke på hur det utvecklar sig konjunkturmässigt i Sverige och världen nu så är man ganska glad att man har ett fast jobb, som man dessutom trivs med.

På hundfronten har det i alla fall hänt en del. WH Enzo (husses hjärtegull) är tillsammans med brorsan WH Emo på prov hos Tomas i Göteborg. Tomas är väktare och jobbar åt Maribo, samma företag som köpte WH Dante förra året. Tanken är att dom ska tränas på olika preparat för att sedan hjälpa till på ex v Volvo och Ringhals. Vi var nere hos Thorslund så att Tomas fick se lite vad hundarna gick för och dom var båda riktigt duktiga. En del egenskaper som är lite ovanliga för så pass unga hundar, men ska någon ta tillvara det och utveckla det i rätt riktning så är det Tomas. Han berättade också att Dante tränats en del i skyddet nu också, så han har redan varit med och fångat sin första buse. Bra jobbat Dante!!

Den 20:e december har vi Öpen Julstuga! En oas i julstressen för alla som vill komma. Öppet hus från kl 14. I år behöver jag dock ha lite förhandstips om hur många som kommer (förra året blev det ganska många fler än beräknat... men det är bara KUL!). Maila eller sms:a antal så vet jag. Alla är hjärtligt välkomna!!

                                                               

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0