2 juli

Äntligen verkar sommaren vara på väg tillbaka!! Välkommen!
Gårdagskvällen ägnades åt improviserad grillfest i glada vänners lag. "Seafood", kyckling, guccamole mm. Gott var det!
Under kvällen kom även vårt "sommarbarn" WH Ellen som ska vara på kollo hos oss några dagar medans hennes matte ska "roa" sig på Power Meet i Västerås (läs: jobba halvt ihjäl sig). Ellen och Enzo trivs bra tillsammans i hundgården så det ska nog gå toppenbra.
Idag, onsdag, var det dags för jobb igen för både mej och Stephan. Gästerna från igår var dock fortfarande kvar så Kajsa fick ännu en ledig dag. Skönt för henne! Det blev en massa bad och städning av rummet. Tack gästerna för uppstädningen efter gårdagen!
På kvällen tog Stephan med sig Ellen och Enzo ner till klubben och la ett par enkla spår. Sedan blev det lite lydnadsträning och det hela avslutades med race på planen och ett dopp i sjön. Det var två trötta men lyckliga (och blöta) hundar som kom hem.
Då var det dags för resterande hundbestånd Mimmi, Karma och valparna att få en rask promenad. Jag har kommit på att det går jättebra att promenera med vappisarna när jag sätter på dom dubbelkopplet. Det får bli ganska korta turer än så länge, i synnerhet när det är så här varmt. Dessutom kör dom ju race en stund när vi kommer hem igen så lite krafter bör dom ju ha kvar :-).
Tar en ny sväng i morgon...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0