Helg igen!

Nu är det snart helg igen! Fredag är eg veckans bästa dag tycker jag. Man trappar ner tempot från lunch, sedan har man hela helgen framför sig... Härligt!
Jag tog mej faktiskt för att åka till Prickis och träna lite i onsdags. Alla hundar fick följa med, och Kajsa lämnade jag hos Karro så hon slapp. Tränade lydnadsmomenten i appellen med Mimmi och det gick ganska bra. Lite okoncentration när hon trodde att någon annan hund skulle stjäla hennes frisbee som låg vid sidan om och väntade, men i det stora hela ok. Enzo vädrades en liten stund i rent socialiseringssyfte. Han skötte sig bra ända tills en människa ställde sig två meter ifrån oss med en terrier som stirrade, reste svansen och utvecklade "nack-stelhet". Enzo koncentrerade sig en stund sedan ville han skrämma bort / äta upp kax-hunden. Satte tillbaka honom i bilen under högljudda protester, men det var i alla fall dags för platsliggning med Mimmi. Gick som vanligt (på träning) utmärkt. Hon ligger bergsäkert... VARFÖR måste hon sen gå upp varje tävling?????
Till slut tog jag ut Fixa (ja du Erik, hon fick följa med... men hon var med hem också... ;-)) Hon träffade brorsan Ludde (Fridolf) och dom tyckte att det var rätt så kul. Karma hittade ett knä att krypa upp i och sålde som vanligt in sig. Konstigt att bruksfolk som vill ha lydiga hundar som håller sina 4 tassar på marken bara ler och småpratar när Karma kommer och reser upp sig på bakbenen. Ingen bekymrar sig om att även hennes (om än små) tassar också blir leriga och blöta när det regnat, hon är bara gullig när hon lägger ner öronen och kräver uppmärksamhet...
 I helgen ska vi på instruktörsutbildningen på lördag. Kräftskiva på kvällen med ordningsmakten i Västerås (ni vet, dom där som jagar biltjuvar i bostadsområdena ;-)en länk till VLT http://vlt.se/artikelmall.asp?version=808541). Söndagen blir det fika med WH Fia och hennes matte, på kvällen träning. Måste komma igång nu!
Ikväll är vi bjudna till Fellingsbro på lite mat, provsmakning av tysklands-inköp samt canasta. Trevligt, men jag kör, eftersom vi ska till Örebro ganska tidigt i morgon.


Trevlig helg till Er!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0